Sari la continut

Cos (0)

0,00 lei

Economisesti

Cosul tau este gol

salicylic acid

Acidul salic este un acid fenolic folosit in tratamentele cosmetice antiacneice si antiseboreice datorita actiunii sale keratolitice, comedolitice si antibacteriene. Derivatii sunt folositi intr-o gama larga de afectiuni si pot avea actiune antipiretica, antiinflamatoare, rubefianta, antiagreganta plachetara si antitromobitica (de ex. acidul acetilsalicilic).

Produse ce contin salicylic acid

Willow Bark Pure Pore Toner
Willow Bark Pure Pore Toner
(5.0)
Pret redus100,00 lei