Sari la continut

Cos (0)

0,00 lei

Economisesti

Cosul tau este gol

Melaleuca alternifolia oil

Frunzele arborelui de ceai sunt bogate in ulei volatil. Uleiul este folosit in terapie datorita proprietatilor sale chimice-derivati monoterpenici si sesquiterpenici cu actiune antibacteriana, antifungica si antiinflamatoare. Se foloseste ca si ingredient activ in elaborarea produselor cosmetice destinate curatarii tenului.