Despre noi

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovativa: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 190 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania – vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Consultanta Naturopata Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10.000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate, contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Brand-ul Secom® este puternic si plin de vitalitate, un brand definit prin valori ca excelenta, competenta, ambitie, parteneriat si incredere. Zborul neobosit al celor trei colibri, simbolul Secom®, ilustreaza cautarea continua a companiei pentru tot ceea ce este mai bun, esenta naturii si a sanatatii.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Cititi mai multe despre avantajele oferite de produsele Secom® in pagina dedicata.

Credo

Credem ca sanatatea inseamna echilibru si vitalitate.

Credem ca demersul medicinei integrative poate fi sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific, prin servicii de cercetare, educare si consultanta, dar mai ales – prin oameni competenti, specializati si dedicati domeniului in care activeaza.

Credem ca impreuna cu echipa si partenerii nostri trebuie sa promovam acele solutii de medicina naturopata care sunt capabile sa ofere consumatorului modern un stil de viata sanatos.

Valori

Ne propunem sa continuam demersul de consolidare a pozitiei de lider de autoritate in domeniu prin Excelenta, Competenta, Ambitie, Parteneriat si Incredere.

EXCELENTA

Autoritate inseamna excelenta fara compromis, manifestata prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa putem pune cu responsabilitate la dispozitia consumatorilor solutii complete si inovative de medicina integrativa.

 

COMPETENTA

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de competenta – adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Pentru a fi o autoritate trebuie sa fii primul
care vede si intelege trendurile si primul care propune solutii intr-un mod responsabil.

 

PARTENERIAT

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de o colaborare stransa cu partenerii – adica de comunicare deschisa, spirit de echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si
corectitudine.

 

AMBITIE

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de ambitie personala si ambitie de grup – adica aspiratii puternice, determinare, entuziasm si devotament.

 

INCREDERE

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de a construe incredere in fiecare zi – adica de a dovedi partenerilor nostri, ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si
spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.