Despre noi

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L-citrulina, L-ornitina si multe altele.

Secom® a demonstrat o performanta constanta in oferirea celor mai eficiente solutii personalizate de medicina integrativa. Acum, aceasta performanta vine sa garanteze si noua gama de produse fito-dermatocosmetice, oferindu-va servicii de consiliere in domeniul frumusetii naturale cu aceeasi dedicare, empatie si expertiza de pana acum.

In prezent portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale, o mare parte unice pe piata din Romania, precum si toate necesitatile pentru ten, piele, par si unghii sanatoase, cu aspect radiant, prin fito-dermatocosmetice de ultima generatie. Portofoliul Secom® include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.

In prezent portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale, o mare parte unice pe piata din Romania, precum si toate necesitatile pentru ten, piele, par si unghii sanatoase, cu aspect radiant, prin fito-dermatocosmetice de ultima generatie.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa, care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de 14 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 12.000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate, contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Prin extinderea portofoliului Secom® cu gama de produse fito-dermatocosmetice Life-flo®, compania asociaza astazi, intr-un intreg perfect, suplimente alimentare pentru necesitatile interne ale organismului cu produse topice exceptionale pentru sanatatea si frumusetea tenului, a pielii, a parului si a unghiilor. Brandul Secom® este puternic si plin de vitalitate, un brand definit prin valori ca excelenta, competenta, ambitie, parteneriat si incredere. Zborul neobosit al celor trei colibri, simbolul Secom®, ilustreaza cautarea continua a companiei pentru tot ceea ce este mai bun, esenta naturii, a sanatatii si a frumusetii.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete.

Cititi mai multe despre avantajele oferite de produsele Secom® in pagina dedicata.

Credo

Credem ca sanatatea inseamna echilibru si vitalitate.

Credem ca demersul medicinei integrative poate fi sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific, prin servicii de cercetare, educare si consultanta de specialitate, dar mai ales prin oameni competenti, specializati si dedicati domeniului in care activeaza.

Credem ca impreuna cu echipa si partenerii nostri trebuie sa promovam acele solutii de medicina integrativa care sunt capabile sa ofere consumatorului modern un stil de viata sanatos.

Valori

Ne propunem sa continuam demersul de consolidare a pozitiei de lider de autoritate in domeniu prin Performanta, Parteneriat, Determinare si Incredere.

PERFORMANTA

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de performanta – adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Pentru a fi o autoritate trebuie sa fii primul care identifica si intelege trendurile si primul care propune solutii complete si inovative de medicina integrativa, intr-un mod responsabil.

 

PARTENERIAT

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de o colaborare stransă cu partenerii – adica de comunicare deschisa, spirit de echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.

 

DETERMINARE

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de determinare, personala si de grup – adica de aspiratii puternice, ambitie, entuziasm si devotament pentru a fi cel mai bun.

 

INCREDERE

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de a construi incredere în fiecare zi – adica de a dovedi partenerilor nostri, ca prin portofoliul inovator și strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.